Уништен плексиглас на фонтани у центру града

Fontana

Упркос напорима који се улажу у то да паркови и шеталишта у нашем граду буду уређена и пријатна места за одмор и рекреацију, неодговорни појединци настављају са уништавањем управо оних објеката који лепоти града неоспорно доприносе.

Након што је у више наврата нарушаван парковски мобилијар, те након оштећења различитих видова јавне својине у претходном периоду, током протекле ноћи, на мети вандала нашла се и фонтана у центру града. Наиме, неодговорни појединци уништили су плексиглас којим је фонтана прекривена током зимског периода.

Подсећамо, не тако давно, ружан призор затечен је и на Селенчи, где су грађани затекли поломљене клупе и канте за смеће, као и разбацане плоче којима је поплочан простор око чесме у парку.

На друштвеним мрежама забринути грађани се питају зашто омладина има потребу да уништава заједничко добро, које служи свим становницима из околине?

Мобилијари наших паркова и улица служе као опште добро за све, њиме се користе грађани свих узраста и плаћени су новцем из заједничког буџета. У интересу свих Сомбораца је да наш град остане леп, чист и очуван, те се још једном апелује на све грађане да чувају средину у којој живе и бораве.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs