Формиран Привремени орган општине Кула

Kula

У Кули је данас одржана прва седница Привременог органа општине Кула, на којој су донете одлуке о престанку функције председника, заменика и секретара Скупштине општине Кула. На конститутивној седници је именован секретар Привременог органа, Милорад Вуксан. За председника Привременог органа именован је Дамјан Миљанић, а за чланове Михајло Пашо, Ливиа Козма, Ђорђо Перуничић и Предраг Баланџић.

Председник Привременог органа, Дамјан Миљанић објаснио је повод за конституисање привремног органа. Овај орган је оформљен у складу са законом, с обзиром да ће се у априлу одржати и локални избори. Миљанић је истакао да је то логичан сплет околности, с обзиром да је ово изборна година и на локалном нивоу.

Када је реч о капиталним инвестицијама, инфраструктурним пројектима, као и конкурсима који су расписани, Миљанић је истакао да ће сви пројекти бити спроведени како су и планирани. Најважнији инфрастуктурни пројекти настављају да се спроводе, али и они финансијски мањи, а једнако значајни, обављају се по плану. Навео је да ниједна активност неће трпети услед рада Привременог органа. Када је у питању рад Привременог органа, Дамјан Миљанић се осврнуо на његове надлежности, које се у основи базирају на замени рада председника општине и рад Скупштине. У току недеље, очекује се и радна седница Привременог органа општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.