Фудбалери апатинске Младости победом стартовали сезону

У суботу, на стадиону крај Дунава, у оквиру првог кола Војвођанске фудбалске лиге „Север“, састали су се омладински фудбалски клуб „Младост“ Апатин и фудбалски клуб „ЧСК Пивара“ Челарево. У веома борбеној утакмици са обе стране, победу су однели Апатинци, минималним резултатом 1:0. Једини стрелац на утакмици био је Никола Вемић у 56. минуту, док су жуте картоне добили у првом полувремену Марко Бањац из редова гостију, а у другом полувремену, односно у последњем минуту, Бањцу се придружује и Коља Јововић, из редова домаћих.

На крају меча смо поразговарали са Александром Кесићем, шефом стручног штаба наших момака, који је рекао следеће:

„Дерби Војвођанске лиге је заслужено припао Младости! Ушли смо одлично у утакмицу, са јасним циљем да освојимо три бода на нашем терену. Играчи су озбиљно схватили важност утакмице и значај победе у првом колу, па су тако и започели утакмицу где су у првом делу меча имали четири шансе које нису реализоване. У другом полувремену смо наставили са доминацијом, али смо имали проблема у завршници па тако нисмо искористили шансе које смо имали да раније завршимо утакмицу, и мирно је приведемо крају. Задовољан сам приказаним, сви играчи су пружили свој максимум на терену, и показали једну дозу одлучности и стрпљивости да утакмицу окончамо на најбољи могући начин, победом! Ова утакмице остаје иза нас, те се окрећемо припреми за меч који нас очекује за недељу дана против екипе „Бачка 1901″ у Суботици“.

У оквиру другог кола Војвођанске фудбалске лиге“ Север“, омладински фудбалски клуб „Младост“ Апатин ће се у Суботици састати са фудбалским клубом „Бачка 1901“.

Видан Јеротијевић

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.