Ђиласовци опет дивљају: Нови детаљи вандализма на Новом Београду

Napad

Према сазнањима, младићи који су чиновници овог инцидента, претходно су били на савском сплаву „Цунами“ где су такође правили проблеме и ломили инвентар.
Надлежни органи су дошли до нових доказа након вандализма који се догодио у блоку 70 у току ноћи, а у ком су демолиране просторије општинског одбора Српске напредне странке.

Према сазнањима, младићи који су чиновници овог инцидента, претходно су били на савском сплаву „Цунами“ где су такође правили проблеме и ломили инвентар.

Подсетимо, општински одбор СНС је са згражавањем реаговао на овакав вандалски поступак и замолио за хитну реакцију надлежних.
Ни тајкунски медији предвођени Шолаком не успевају да Ђиласу и лажним еколозима предвођени Савом Манојловићем, доведу довољно присталица. И тако деморалисани и незадовољни, такозвани опозиционари предузимају дивљачке акције каменовања просторија СНС – између осталог се наводи у саопштењу.

Упркос бројним покушајима дестабилизације општинских одбора, попут овог, неће зауставити раст и напредак, уверени су у ОО СНС Нови Београд.

Подршка народа програму и резултатима наше странке коју предводи председник Александар Вучић дају нам уверење да је Србија на добром путу и да само вредан рад може да обезбеде напредак Србије. Боља, богатија и лепша Србија остају наши циљеви, која се предвођена нашим председником Александром Вучићем успешно мења у земљу која је данас по многим питањима лидер у региону и на Балкану.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.