Апатин: 18 милиона динара за област спорта

Konkurs

Управни одбор Спортског савеза општине Апатин донео је Одлуку о расписивању годишњег Конкурса за суфинансирање програма у области спорта за 2024.годину. Ове године у плану је расподела 18 милиона динара.
Како је наведено, 4.5 милиона је опредељено спортским организацијама од посебног значаја за територију општине Апатин, 10.2 милиона спортским организацијама у домаћим и европским клупским такмичењима (олимпијски спорт), 2.7 милиона динара спортским организацијама у домаћим и европским клупским такмичењима (неолимпијски спорт) и 600 хиљада динара за подстицање и стварање услова за унапређење спортске рекреације (бављење спортом деце, омладине, жена и особа са инвалидитетом).
Пријаве по конкурсу се подносе у року од 15 дана од дана објављивања Јавног позива, односно до 22. фебруара, до 14 часова.
Клубови су дужни своје предлоге програма доставили у запечаћеној коверти у просторије Спортског савеза општине Апатин или препорученом поштом на адресу: Спортски савез општине Апатин, Светог Саве 4, 25260 Апатин са назнаком „Конкурс за суфинансирање Годишњег програма у области спорта у 2024.години“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs