Бивша прва дама САД Меланија Трамп не појављује се у јавности од почетка кампање

Melanija Tramp

Бивша прва дама САД Меланија Трамп не појављује се на јавним догађајима у предизборној кампањи свога супруга Доналда Трампа, републиканског председничког кандидата, осим што се појавила у неколико акција прикупљања средстава за кампању у априлу и на обележавању матуре њиховог сина, што одступа од уобичајеног понашања супруга политичара на највишим функцијама.

Меланија Трамп такође није присуствовала суђењу супругу пред судом на Менхетну због тајне исплате новца порно звезди Сторми Данијелс, као ни изрицању пресуде у том случају.

АП подсећа и да се Меланија није појавила 14. јуна на забави поводом 78. рођендана свога супруга коју је организовао његов фан клуб.

Професорка историје на Универзитету у Охају Кетрин Џелисон рекла је да је одсуство Трампове супруге током суђења и других важних догађања за Трампа необично, али је напоменула да изгледа да Меланија нерадо прати традиционалну јавну улогу жене која је удата за политичара на високој функцији.

„Али изгледа да је све што Трампови раде супротно стандардном начину на који се кандидати и супружници понашају“, навела је Џелисон.

Џелисон је рекла да се политичари обично обраћају својим женама за помоћ да би покушали да допру до гласача.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.