Богат спортски викенд за клубове са територије општине Кула

Sport vizual

Стартује16. коло Српске лиге „Војводина“, а фудбалери „Хајдука 1912“ гостују у Шајкашу екипи „Борца“. Овај меч је на програму сутра, 3. марта, од 14.30 часова. Екипа „Хајдука“ улази у пролећни део сезоне знатно играчки и кадровски појачана, те остаје да се види ефекат тих појачања на терену.
Овог викенда стартује и подручни ранг, а у 16. колу, такође сутра, од 14.30 часова, „Липар“ дочекује „БСК“ из Бачког Брестовца, док се у општинском дербију састају „Кула“ и „Русин. Данас, од 14.30 часова, „Црвенка“ игра у Каравукову против „Полета“.
Када је реч о рукомету, у 17. колу рукометне Супер Б лиге, вечерас, од 18 часова, „Црвенка Јафа“ дочекује београдске „Лавове“, док „Сивац 69“ сутра, од 18 часова, дочекује „Лавове“ из Бачке Паланке.
Кошаркаши „Хајдука“ вечерас од 19 часова, на свом терену дочекују „Стару Пазову“. Из Кошаркашког клуба „Хајдук“ позивају све навијаче да их подрже, како на терену тако и у њиховој хуманитарној мисији, с обзиром на то да ће на улазу бити постављена кутија за хуманитарне прилоге.
Одбојкаши „Хајдука“ у 10. колу Прве војвођанске лиге „Исток“ на свом терену дочекују „Младост“ из Турије. Овај меч је на програму сутра од 20 часова. Када је реч о женској екипи „Хајдука“, оне на свом терену данас од 15 часова и 30 минута, дочекују „Суботицу“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.