Чеда Јовановић открио детаље о Ђиласовим малверзацијама и сукобу са Ђинђићем: „7. октобра је попио кривичну од Зорана!“

Čedomir Jovanović

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а и први на листи „Чедомир Јовановић – Мора другачије“, огласио се на свом профилу на друштвеној мрежи „X“.

Он је поделио снимак на коме говори о Драгану Ђиласу и његовом односу са некадашњим премијером Зораном Ђинђићем. Јовановић износи детаље о Ђиласовим малверзацијама, након којих је Ђинђић против садашњег лидера опозиције поднео кривичну пријаву.

У опису видеа стоји: „Још мало о Ђиласу и мени, да науче његови ботови да је моја љубав према њиховом газди много старија од Вучића на власти. Некад помислим да је прво био велики прасак, а одмах после свемира наш рандеву.“

У самом видеу Јовановић оптужује Драгана Ђиласа да је, дан након петооктобарских промена, са „неком ћелавом барабом“ упао у Пекабету, окупио све директоре и тражио им да потпишу уговор о рекламирању са његовим фирмама.


Јовановић наводи да је Ђилас већ поменуту ћелаву барабу окупљеним директорима представио као човека из обезбеђења Зорана Ђинђића, са циљем да их натера да склопе посао са његовим агенцијама.

Он затим објашњава да је, након позива пријатеља који је сазнао шта се дешава, управо он интервенисао и директорима Пекабете поручио да Ђиласа избаце из фирме.

Подсетимо, Јовановић је недавно Ђиласа оптужио да се сакрио испод Мариникине сукње и одатле води кампању, уз питање : – Што не изађе Ђилас пред овај народ?

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs