Чеда Јовановић разбуцао Ђиласа сатиричном песмом и видеом: Са моје тачке гледишта, ти си мишу ништа!

Super-Mario-Djilas-i-Ceda

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић објавио је на Твитеру сатиричну песму о тајкуну Драгану Ђиласу!

Ево како је поентирао:

„Миш је тражио изборе

Па их је продао, сео у џип

И запалио на пут дугачак

али га ипак пронађе доктор Марио

Доктор Миша штипну

Миш понуду у процентима зуцну

Доктор му леђа пипну

Затим га у чело куцну

СА МОЈЕ ТАЧКЕ ГЛЕДИШТА

МИСУ ТИ СИ НИШТА

То доктор Марио каза

Па га рекетом супер размаза“.

Подсетимо, Чеда је јуче објавио снимак са подсећањем на 1992. годину када је Драган Ђилас био представник студената и заступао их на разговорима са тадашњим председником Слободаном Милошевићем.

У том снимку, Јовановић је казао да је Ђилас због свог дупета покрао студенте те године, продао Бориса Тадића те да је због свог дупета уништио Демократску странку.

Он је објаснио и да је Ђилас после свега тога кренуо на његову породицу као и на породицу председника Србије Александра Вучића.

Такође, јавност зна да је лидер ЛДП-а последњих дана у клинчу са Драганом Ђиласом, председником Странке слободе и правде, којег је преко медија оптужио да је 2000. године рекетирао „Пекабету“.

– Зоран Ђинђић 7. октобра 2000. године поднео кривичну пријаву против Ђиласа, зато што је овај 6. октобра дошао у „Пекабету“, довео са собом неку ћелаву барабу коју је представљао као чеовека из обезбеђена, окупио све директоре „Пекабете“ и тражио да се потпише уговор са њим за њихово рекламирање – рекао је Јовановић у снимку који је објавио на свом твитер налогу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs