Coca-Cola Хрватска: Потврђена здравствена исправност целе серије минералне воде

Flasa vode

Компанија Coca Cola Хрватска саопштила је да је након спроведене анализе потврђена здравствена исправност целе серије минералне воде Ромерqуелле Емотио, која је пре неколико дана била повучена са тржишта.

„Последња анализа Државног инспектората Републике Хрватске од 16. новембра 2023. године, отклања сваку сумњу у квалитет и здравствену исправност наших производа“, стоји у саопштењу, пренео је портал Индеx.хр.

Серија минералне воде Ромерqуелле Емотион са укусом боровнице и нара, од 330 милитара, повезана са случајем у Ријеци, била је повучена са тржишта 8. новембра 2023. године након захтева Државног инспектората Републике Хрватске.

„Драго нам је што и овај налаз Државног инспектората Републике Хрватске отклања сваку сумњу у квалитет и здравствену исправност наших производа. Настављамо са потпуном транспарентношћу да сарађујемо са свим надлежним телима током истраге једног изолованог случаја у Ријеци“, истакнуто је у саопштењу.

Цоца-Цола Хрватска је навела да је искрено захвална својим потрошачима и купцима на континуираној верности и поверењу у њихово пословање и брандове и још једном нагласила да су њени производи произведени према највишим стандардима квалитета и здравствене исправности, којима су потпуно предани током више од 55 година на хрватском тржишту.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs