Чонопљанци потписали уговор о сарадњи са „Вошом“

Ugovor o saradnji

Фудбалски клубови „Војводина“ и „Слога“ из Чонопље потписали су Уговор о сарадњи. Како је објављено на клупском сајту „Старе даме“ из Новог Сада, исти су у просторијама Фудбалског центра „Вујадин Бошков“ потписали председници клубова Драгољуб Збиљић и Милован Диздар.
Председник „Војводине“ изразио је задовољство због сарадње и како је истакао Омладинска школа „Илија Пантелић“ сарађује дуги низ година са „Слогом“ о чему сведоче бројне захвалнице које чувају у клубу, те да му је драго што су у могућности да ту сарадњу и прошире.
„Даћемо наш допринос да се Чонопља врати у трећу лигу, јер желимо да растемо заједно на обострано задовољство. Део Војводине који покрива Слога је за нас веома важан, очекујемо размену деце и неке нове таленте“, рекао је Драгољуб Збиљић.
Са друге стране, председник „Слоге“, Милован Диздар, такође је поносан због потписане сарадње.
„Драго нам је што смо овде испред нашег Клуба, Чонопље, који ове године обележава век постојања. Упознали смо председника Збиљића и поносни смо што смо потписали Уговор о сарадњи. Желимо да помогнемо ми са наше стране и да популаризујемо „Војводину“ у нашој општини, али и у Западнобачком округу. Надамо се да ће ова сарадња бити на обострано задовољство и да ће потрајати“, поручио је Диздар.
Иначе, поред „Слоге“, ФК „Војводина“ је парафирала уговоре о сарадњи и са Женским фудбалским клубом „Војводина“, као и Фудбалским клубом „Индекс“ из Новог Сада.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.