Ђиласов насилник Никола Ристић се правда у тајкунским медијима: Лаже да никога није напао!

Nikola Ristić

Никола Ристић из организоване групе „Свиће“, насилник тајкуна Драгана Ђиласа који је напао на Бановом Брду активисткињу СНС Јелену Милосављевић и сам то снимио и објавио на друштвеним мрежама, сада тврди да је „све лаж и да никога није напао“!?!

Како преноси тајкунски лист „Данас“, Ристић је реаговао – пазите сад – „након оптужбе премијерке Ане Брнабић да је напао активисткињу Српске напредне странке“ и утврдио да је ова странка „изманипулисала целом ситуацијом и слагала јавност“!?!

Ристић наводи да се све што се десило види на снимку који су поставили у недељу увече.


– Кад су схватили колико је то далеко отишло у јавност због нашег снимка, онда су скочили и рекли да смо напали две жене, што је потпуна неистина – рекао је Ристић, и тако опет слагао.

Иначе, на снимку који је Ристић сам објавио, јасно се види како је напад изгледао.

Подсетимо, овај анархиста је малтретирао жену која је обилазила чланове своје странке и сигурне гласове СНС. Обилажење сопственог чланства и гласача је потпуно легитимно у свакој нормалној земљи, а Ристић је бахато дао себи за право да је омета у томе, вређа, узнемирава.

Врхунац шиканирања је био када је Ристић викао тако да покуша да призове и друге људе у линч и покушавао је јавно да осрамоти уплашену жену пред пролазницима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.