Ђиласов „студент“ Бјелић открио паклени план: 48 сати терора над Београђанима!

Đilaso student

Лажни студент Иван Бјелић, активиста тајкуна Драгана Ђиласа који на друштвеним мрежама објављује фотографије на којима позира у униформи и са аутоматским пушкама, најавио је да ће у петак од 12 сати потпуно блокирати Београд све до суботе у подне, када ће се блокада наставити скупом такозваног „Прогласа“.

Бјелић је данас испред Филозофског факултета, где су „студенти“ одржали скуп, рекао је да неће објављивати место блокаде како не би „дошло до саботаже од стране власти“.

– Циљ данашње акције је мобилизација људи за све оно што ће уследити даље… Данашња блокада биће веома интересантна, зато што смо од припадника обезбеђења Министарства локалне самоуправе добили веома занимљиву информацију да треба да им блокирамо мејлове, телефонске линије… Да их натерамо да не могу да функционишу и да писарница цео дан буде затрпана. Потпуно из затрпајмо! – поручио је Бјелић, и открио паклени план тајкунске коалиције за два дана уочи Нове године:

– У петак ће доћи до потпуне блокаде на 24 сата, од петка до суботе! Након тога ће се отићи на скуп „Прогласа“ на Теразијама… – поручио је Бјелић, и тако најавио 48 сати терорисања Београђана.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.