Дочек Нове године код Куле Београд: Ево ко ће обележити „најлуђу ноћ“ на Сава променади!

Beograd doček

Београђани ће и овог 31. децембра моћи да посматрају светлосно-пиротехнички перформанс на Кули Београд, који ће обележити „најлуђу ноћ“, док ће на Сава Променади посетиоци ући у 2024. годину уз музику најпопуларнијих домаћих извођача.

Музички програм на платоу поред Старог савског моста отвориће Фрајле, вишеструко награђивани женски састав из Новог Сада, да би одмах потом микрофон у руке узела Сара Јо, једна од најпопуларнијих домаћих поп звезда, у чијим ће хитовима нарочито уживати млађе генерације, саопштено је из Белграде Wатерфронт-а.

За подизање атмосфере задужени су чувени музички виртуоз Дејан Петровић и његов Биг Банд, који ће својим планетарно познатим трубачким бравурама разгалити публику и у разиграном ритму је увести у Нову годину.

Улаз за све посетиоце је бесплатан.

Чаролију новогодишње ноћи у срцу Београда употпуниће незаборавни светлосно- пиротехнички спектакл на небу изнад Саве. У последњим минутима 2023. године на Кули Београд биће емитована специјална новогодишња пројекција праћена игром моћних ласера, да би након сада већ чувеног одбројавања последњих 10 секунди уследио величанствени ватромет са највише зграде у региону, али и са новобеоградске обале Саве, Старог савског моста и Газеле.

Овај импресивни визуелни шоу на савршен начин ће употпунити музика специјално компонована за ову прилику, кроз коју ће се преплитати национални музички мотиви.

– Поносни смо што ћемо и трећу годину заредом на Сава Променади уприличити јединствени новогодишњи спектакл за памћење, који ће Београд поново сврстати у ред светских метропола са најбољим дочецима. Наступом домаћих музичких звезда и светлосним перформансом на Кули Београд, новом симболу српске престонице, Београд на води ће још једном потврдити статус дестинације светске класе и у свет послати најлепше слике из Србије – истакла је Зорана Бурлић, генерална директорка Белграде Wатерфронт-а.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs