Драма у Француској: Вода однела породицу, мајка спасена!

Poplave u Francuska

Отац и два детета се воде као нестали у поплави на југу Француске, док је мајка спасена, саопштиле су данас локалне власти.

Поплава је однела четворочлану породицу, међу којима су два детета стара четири и 13 година, док су покушавали да пређу мост преко реке Гардон у селу Дионс, северно од града Ним. Отац и два детета се воде као нестали, али мајку (40), која је била у аутомобилу, пронашли су спасиоци и одвели је у болницу, додаје се.

Потрага за троје чланова породице је у току, а спасиоци имају помоћ хеликоптера, дронова и паса трагача, пренео је ТВ Франс инфо.

Спасиоци такође траже две жене, за које се верује да имају 47 и 50 година, које су позвале хитну службу са моста из града Годарже на северу, када им се контакт изгубио.

Локални званичници су рекли да је још један возач белгијске националности нестао, због чега постоји забринутост да га је однела вода.

Министар спољних послова Жералнд Дарманен рекао је да су спасиоци извели 35 операција у тим областима, док је трајала олуја. Додао је да је бујица однела возила и да засад нема трага несталима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.