„Џокер“ изгубио од „Спартака“

sport vizual

Четири водећа тима на табели Кошаркашке лиге Србије остварила су победе у 24. колу. У центру пажње, били су мечеви „Војводине“ у Ужицу против „Слободе“, као и „Спартака“ против „Џокера“ у Сомбору. Лидери су оправдали улоге фаворита.
Гледали смо врло занимљив меч пред око 2.250 навијача у дворани „Велики парк“ у Ужицу, где је „Војводина“ успела да сломи отпор „Слободе“ која је пре овог меча нанизала шест победа и попела се на пето место на табели – 74:81. Новосађани су водили кроз највећи део ове утакмице, „Слобода“ је успевала неколико пута да се примакне на посед или два заостатка у завршници, али није имала снаге за комплетан преокрет.
Са друге стране, „Војводину“ је до победе водио Џаред Канингем са 15 поена, један мање је имао Петар Ракићевић, док је Стефан Савић убацио 11 поена. У „Слободи“ се истакао Петар Богићевић са 17 поена заједно са Џимоном Хенсоном који је уписао 15 поена.
Јокићев „Џокер“ такође је пружио снажан отпор „Спартаку“ у Сомбору, али је на крају суботички тим остварио тријумф после преокрета у завршној четвртини и задржао корак за „Војводином“ – 80:84.
По две четвртине припале су и једном и другом тиму. Доста успона и падова видели смо у игри, али на крају је све отишло у драматичну завршницу.
„Спартак“ је предводио некадашњи капитен „Меге“, Лука Церовина са 17 поена, само један мање додао је Немања Гордић, док је Војин Медаревић дао 10 поена. У „Џокеру“ је чак 25 поена уписао сада већ стандардно сјајни Рашон Дејвис, док је Алекса Југовић имао 14.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.