ЕПС пустио у рад мобилну апликацију „Увид у рачун“

EPS Racun uvid

Електропривреда Србије (ЕПС) пустила је у рад мобилну апликацију „ЕПС Увид у рачун“. Путем апликације, домаћинства и мали купци имају могућност да на мобилном телефону, на веома једноставан начин прате потрошњу електричне енергије, плате рачуне, провере месечне задужења и уплате три године уназад, као и да добију обавештења и уложе приговор., саопштио је ЕПС.

Мобилна апликација „ЕПС Увид у рачун“ доступна је корисницима на платформама иОС и Андроид и бесплатно се може преузети на Гоогле Плаy и Апп Сторе продавницама.

– Мобилна апликација је наставак процеса дигитализације услуга Електропривреде Србије. То је важан корак у нашем настојању да олакшамо купцима како приступ рачуну, тако и плаћању. Истовремено, број корисника нашег портала „Увид у рачун“ је у константном порасту. Тренутно имамо више од 380.000 корисника – рекао је Радован Станић, извршни директор за послове снабдевања у ЕПС.

Станић је подсетио и да свако ко се определи да рачун за електричну енергију добија електронским путем, уместо у папирној форми, већ од првог наредног рачуна остварује право на попуст од 50 динара.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.