(ФОТО) Кула: „Мото сусрет“ оборио рекорде

И ове године, традиционална бајкерска манифестација „Мото сусрет“ привукла је многе госте из Куле и шире околине, као и из суседних држава. Првог дана „Мото сусрета“, отворен је камп на Мотодрому, док је у вечерњим часовима било обезбеђено послужење за све присутне, а музички део програма отворио је бенд „Трилогy“.
Другог дана програма приређен је ручак за присутне госте, а једина разлика у односу на издања у претходним годинама јесте та што је, из техничких разлога, изостао традиционални дефиле мотора. Ипак, то није покварило целокупан утисак, те су наставак програма обележиле бајкерске игре са великим бројем учесника. У 20 часова наступио је бенд „Рок трајања“, а два сата касније централни концерт једног од наших најпознатијих рок бендова, „Рибље чорбе“ одушевио је све присутне који су са кулског Мотодрома отишли задовољни и са најлепшим могућим утисцима.
Након музичког спектакла, тачно у поноћ почео је такозвани „афтер парти“ под шатором уз пратњу ди-џеја, који је трајао до раних јутарњих часова. Последњег дана „Мото сусрета“ , у недељу, 9. јуна, уз кафу и доручак преостали присутни бајкери сумирали су утиске и закључили су једно: следеће године на истом месту, уз још већу бројност и још више позитивне енергије.
Организатор „Мото сусрета“ је Мото клуб „Кула“, уз покровитељство општине Кула и партнерство Туристичке организације општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.