Градоначелник Сомбора честитао Ускрс верницима који поштују јулијански календар

Antonio Ratković

Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, упутио је ускршњу честитку верницима који поштују јулијански календар. Честитку преносимо у целости:
„Уважено свештенство, поштовани верници, драги суграђани који славите Васкрс по јулијанском календару, у име Града Сомбора и у своје лично име с радошћу у срцу и љубављу за наш град и све наше суграђане честитам вам Васкрс – празник саме сржи вере у Христа и победу живота над смрћу!
Важно је да свакога дана, радећи свако своје послове било на радном месту, било у својим домовима, славимо живот и радујемо се што нам је дато да својим деловањем унапређујемо квалитет живота својих ближњих, али и себе самих!
У данима васкршњих празника имамо понајвише времена да промислимо о неопходности међусобне повезаности и солидарности и осећању задовољства испуњеног радошћу када једни друге дарујемо васкршњим даровима и пружамо помоћ онима којима је наша помоћ потребна.
Доћи ћемо у тим промишљањима до закључка да људско, добронамерно и племенито у нашем бићу никада и ни по коју цену не сме да затаји, јер нас управо те врлине одређују!
Желим да нам овогодишња васкршња поука буде завет и водиља, јер само богати врлинама можемо бити добри својим родитељима, својој деци, својим пријатељима и комшијама, са којима радећи заједно и удруженим снагама, можемо заједницу којој припадамо, а то је наш град Сомбор, изградити, уредити и учинити га лепшим и бољим местом за одрастање и живот наших потомака у част наших предака!
„МИР БОЖЈИ – ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ – ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ!“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.