ЈЕЗИВО – Забрињавајућа фацијална експресија доценткиње са Филозофског факултета приликом одбране Динка Грухоњића!

Docentkinja Dinka

У петак 29. марта, у подне испред Филозофског факултета у Новом Саду је одржан скуп подршке Динку Грухоњићу због говора мржње према српској држави, народу и Српској православној цркви.

Наши читаоци су приметили једну језиву сцену која се догодила док је деканица ПМФ Милица Павков Хрвојевић држала говор подршке Динку Грухоњићу.

Наиме, фацијална експресија доценткиње Филозофског факултета са Одсека за филозофију Невене Јевтић, која се налазила иза леђа госпође Павков Хрвојевић је поприлично забрињавајућа.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Професор Роберт Плутцхик је 1980. године поставио психоеволутивну теорију, у којој је претпоставио да постоји осам основних емоција: бес, страх, туга, гађење, изненађење, ишчекивање, поверење и задовољство. Према овој теорији, фацијалном експресијом се манифестују емоције које су наведене у овој теорији.

Такође, истражујући овај феномен, дошли смо до сазнања да оваква фацијална експресија може да се види углавном на рејв журкама, као и у хорор филмовима.

Да ли је у овом случају у питању емоција, психоактивне супстанце или просто усхићење доценткиње Јевтић због ставова Динка Грухоњића везано за Србе западно од Дрине, сквотирање православних храмова или одвајање северне српске покрајине од Републике Србије остаће непознаница.

Ко је доценткиња Невена Јевтић?

Невена Јевтић је дипломирала на Филозофском факултету у Новом Саду на тему „Марксова критика Хегелове филозофије права“, док је мастер студије завршила на истом факултету на тему „Марксова критика Хегела“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.