Још 11 кућа на селу за породице са територије Града Сомбора

Kuće na selu

Члан Градског већа за област социјалне заштите Дарко Смиљанић, потписао је уговоре за финансирање куповине сеоске куће са окућницом за још 11 породица са територије Града.
Смиљанић је изразио велико задовољство на постигнутим договорима који су обезбедили дом за још једанаест породица и додао да ће наставити са радом на овом пројекту како би сви они који желе да се врате на село, добили прилику за то.
Уговоре о финансирању куповине сеоске куће са окућницом су с друге стране потписали Олгица Новак из Телечке, Драгица Лугумерски из Сомбора, Данијела Думитров из Телечке, Доситеј Драшковић из Алекса Шантића, Јелена Бакула из Светозара Милетића, Љупка Сикирица из Алекса Шантића, Наташа Ковач из Чонопље, Тијана Пејић из Стапара, Милан Ковчин из Стапара, Ванеса Миа Тодић из Кљајићева и Ивана Радичанин из Светозара Милетића.
Министарство за бригу о селу још од 2021. године додељује бесповратна средства за куповину сеоских кућа на територији Града Сомбора и тиме подстиче останак људи на селу, са предностима и могућностима које оно нуди.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs