Кула: Одржан Пролећни фестивал цвећа

Prolecni festival

Пролећни фестивал цвећа одржан је Крамеровој улици у Кули. Посетиоци су уживали у цвећу, украсним фигурама, ручним радовима, штандовима са храном, као и разним другим производима који су употпунили амбијент.
По речима директора Туристичке организације општине Кула, Владимира Станковића, ово је шеста година заредом како се овај Фестивал организује.
„Ово је шеста година заредом да Туристичка организација општине Кула организује Пролећни фестивал цвећа у Крамеровој улици. Имали смо преко 100 излагача из целе Србије. Ту су и произвођачи и увозници, велики избор цвећа и добре цене. Имали смо и понуду ручних радова наших удружења жена и предузетника“, рекао је Станковић.
Он је уједно најавио и бројне друге манифестације које ће бити организоване до краја априла и током маја.
„Следећег викенда имамо Међународну изложбу немачких овчара. Овај пут имамо рекордан број пријављених паса, преко 400, а долазе нам гости из 37 земаља. Капацитети смештаја у општини Кула су попуњени, па дођите 27. на Градски стадион у Црвенки. Када је реч о 1. мају, покушавамо на Потоку да направимо неки амбијент и неке садржаје, али све зависи од времена. Након тога, 10. маја је храмовна слава у Црвенки, а од 10. до 12. маја су Слатки дани у срцу Бачке. Ове године имамо 57 манифестација, што у организацији Туристичке организације, што Културног центра, што удружења које подржавамо“, закључио је директор Туристичке организације општине Кула.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.