Међународном утакмицом, „Волејстарс“ прославио пролазак у виши ранг такмичења

Ok Volejstars

У Градској хали „Мостонга“, у организацији Одбојкашког клуба „Волејстарс“ Кљајићево, одржана је Међународна одбојкашка утакмица. Домаћини су угостили суперлигашку екипу ЖОК „Осијек“ из Хрватске, с којима имају изванредну сарадњу, а на основу чега су одлучили да са њима на спортски начин и обележе улазак у Прву лигу Србије. Утакмицу су поред бројне публике, пропратили и чланица Градског већа за спорт, децу, омладину и здравство, Антонија Нађ Косановић и председник Спортског савеза Града Сомбора, Милош Мијић, те заједно доделили медаље и пехар победничкој екипи.
У неизвесној утакмици са пуно атрактивних и дугих поена ОК „Волејстарс“ је успео да однесе победу резултатом 3:2, након чега је уследило славље екипе и бројне публике која је била присутна на трибинама. Према речима тренера ОК „Волејстарс“, Владимира Карановића, уложено је пуно труда и времена и то је дало резултате којима се заједно радују.
„Изузетно нам значи овај успех. Осам година смо покушавали да уђемо у Прву лигу Србије али нам је увек мало недостајало. Сада смо то и успели и играјући у наредној сезони против клубова из целе Србије, покушаћемо да оправдамо све оно што смо уложили до сада у клуб. Јако сам поносан на целу екипу и хвала свима који су дошли данас да нас подрже и заједно са нама прославе успех који смо остварили“, поручио је Карановић.
Играјући у Другој лиги „Север“, ОК „Волејстарс“ је победничку сезону завршио са једним поразом и чак 19 победа, тиме убедљиво освојивши прво место и сигуран пролазак у највиши ранг такмичења.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.