Мијатовић оптимиста пред ЕУРО: Ово Европско првенство биће право за Србију!

Predrag Mijatović

Да ми је неко те 2000. године рекао да ће репрезентација чекати на нови пласман на Европско првенство не бих веровао, рекао је некадашњи југословенски репрезентативац Предраг Мијатовић.

Чувени фудбалер борави у Москви као гост Фудбалског савеза Србије на пријатељској утакмици против Русије.

– То је заиста дуг период, али је Пикси прво одвео репрезентацију на Светско првенство, што је битно и позитивно, а затим и на Европско првенство. То је добар циклус, повезана два велика такмичења, а апсолутно сам сигуран да ту није крај. Надам се да је екипа кадра да уради нашто и имам осећај да ће ово Европско првенство бити право за Србију – истакао је Мијатовић за сајт ФСС.

Селекција некадашње Југославије последњи меч на ЕУРО одиграла је против Холандије и доживела дебакл (6:1).

– Били смо добар тим, добра генерација, али су нас сачекали ти Холанђани, као и на Светском првенству када сам промашио пенал. Хтели смо да се на Европском првенству реванширамо, али су нас тада баш декласирали. Србија је сада у компликованој групи, јер су све групе компликоване, али сматрам да може да прође без проблема групну фазу, а касније је све могуће – поручио је Мијатовић и посебно нагласио да је за Србију сјајно што има врхунске нападаче – Александра Митровића, Душана Влаховића и Луку Јовића.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.