На плажи на Малом Стапару постављен дрвени мол-све спремно за 2. мај

Stapar

На Малом Стапару, оази мира и природе, претходне године урађено је много тога. Постављено је игралиште за децу, направљени су стаза и спуст за чамце, а напослетку и плажа, односно купалиште које, како време одмиче, добија замишљени облик. Данас је постављена платформа за купаче, дужине 30 метара и ширине 2,5 метра, након које ће уследити израда степеништа и рукохвата, па ће тако Сивчани и гости који овог лета посете Мали Стапар моћи да уживају како у плажи, тако и у свим другим чарима које ово место има.
Радове је обишао председник Скупштине општине Кула, Велибор Милојичић, који је истакао да је обећање дато грађанима – да ће до 2. маја овај посао бити завршен, заиста и испуњено, на његову и срећу свих Сивчана. Истакао је и да је Месна заједница протеклих дана организовала низ активности на уређењу Малог Стапара, па је тако све спремно за 2. мај.
Протеклих дана, уређен је троугао на уласку у Мали Стапар, покошена је трава, а вредни волонтери фарбали су ограду и све је спремно за првомајске празнике. Како је најављено лепо време, очекује се велики број посетилаца који ће, без сумње, уживати у свим благодатима овог места.
Месна заједница „Сивац“, 2. маја, обезбедиће бесплатан превоз од Сивца до Малог Стапара Аутопревозником „Путоказ“. Поласци са Аутобуске станице у Сивцу биће у: 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17 и 18 часова, док ће повратак са Малог Стапара бити у:10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 15.30, 16.30, 17.30 и 18.30 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.