Не дајте подршку рекетирању! Јасна радња листе „Насиљем против Србије“ поново на делу!

Opozicija

На Новом Београду у блоку 63 организовани су штандови за прикупљање потписа против градње на приватној парцели. О чему се овде тачно ради? На делу видимо поново јасну радњу-насиљем против Србије, насиљем против Београда.

Насиљем против свега што се ствара, гради, против пројеката, инвестиција, планова, просперитета. Протестима до зараде и рекетирања. Потпис подршке оваквим иницијативама је потпис за поновно пуњење џепова појединих припадника опозиције.

Ширење лажи, потпиривање већ увелико укорењене патолошке мржње, стварање лоше атмосфере у друштву.

Који је циљ?

Све се то онда упакује у такозвану бригу о зеленилу, паркићима, а да ли је ико наиван да поверује у то да су намере искрене у овом примеру?

У Јурија Гагарина на последњем протесту који је предводио Добрица Веселиновић, затекла се госпођа Ј.Р. која је испричала следеће:

„Дошла сам да видим шта се то дешава јер је цео крај био у неким плакатима, улази, дрвеће, бандере, цео кварт су поружнили великим папирима са позивом грађанима и занимало ме је због чега то раде? Дошла сам са супругом и непосредно пре тог као неког скупа сам чула како се договарају, како су рекли, „шта може да прође да смо уверљиви код њих, да не провале?“, односило се на то како да обману комшије и случајне пролазнике који су дошли као и ја да виде шта се то ради. Нешто касније је један од њих рекао: „Нека буде као онај фазон код Максија у 63 блоку“, сви који смо ово чули смо отишли јер смо разумели да је поента да је све лаж, срамота је ово радити, како их неко не спречи па нисмо ми глупи?“

Речи госпође Ј.Р. нас подстичу на то да се поручи свима који то мисле да грађани нису наивни, не могу се они заваравати, не може им неко рећи да дођу на протест због паркова, а суштина је да као и тада када је Покрет „Не давимо Београд“ рекетирао због поменутог Маxија, поново покушавају да се изнуде паре од инвеститора, како би могао неометано да гради на сопственој, приватној парцели.

Грађани знају ко о њима брине и не воли нико да им се вређа интелигенција. Посебно је интересантан бес окупљених јер како неко ко брине о заштити животне средине може да облепи цео Нови Београд са А4 папирима са којекаквим порукама и позивима и да на тај начин ружни и загађује своју средину.

Сви ми желимо леп, уређен, напредан град и престоницу која иде раме уз раме са највећим светским метрополама у којем никоме неће пасти на памет да чини овакве криминалне радње, краде и лаже. Задатак свих нас је да о свом граду бринемо.

Сада нам је свима јасно да су потписи и подршка уствари зелено светло и подршка појединцима да краду, уцењују и богате се без права и основа, само гледајући своје личне интересе.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.