Нова лаж Драгана Ђиласа: Каже да није на истој страни са Куртијем, али једна фотографија га демантује!

Marinika, Đilas, Kurti

Владимир Орлић, председник Скупштине у прошлом сазиву и високи функционер СНС, прокоментарисао је изјаву вође хејтерске опозиције Драгана Ђиласа да „није на истој страни са Аљбином Куртијем“.

– Курти и ја нисмо на истој страни! Само смо у партијској сарадњи… Кад нас окупи Шидер, умемо ја и ови моји да потписом подржимо европски пут „Косова“, заједно са Куртијем, то да. И исти текст имамо, кад треба на рачун Вучића и Србије нешто.. Али, на панелу се није појавио! – истакао је Орлић, објавивши фотографију на којој се види Мариника Тепић, десна рука Драгана Ђиласа, како поносно позира у друштву терористе Аљбина Куртија.

Подсетимо, лидер листе „Насиљем против Србије“ Драган Ђилас истакао је на друштвеној мрежи Твиттер да он није на истој страни са Куртијем.

– Курти и ја нисмо на истој страни, нити ћемо икада бити. Ја се у Скопљу нисам видео Куртија, јер се није појавио на панелу – писао је Ђилас.

Ипак, изгледа да је на фотографију заборавио која је настала у Бечу када је требало потписом подржати европски пут тзв. Косова, па се тада Ђиласова ударна песница Мариника Тепић фотографисала са Аљибном. Са истим оним за кога сада Ђилас тврди да не сарађују.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs