Одржана „Матурантска парада“

Maturanstki ples Apatin

Матуранти апатинских средњих школа: Гимназије и стручне школе “Никола Тесла” и Техничке школе са Домом ученика, учествовали су у традиционалној манифестацији “Матурантска парада”.
Том приликом, матуранти су одиграти кадрил, уз Штраусову оперету „Слепи миш“ и тако се прикључити својим вршњацима из других градова и општина.
Плесне кораке матуранти су вежбали у својим школама уз помоћ координатора, а општина Апатин као организатор овог догађаја пружила је логистичку подршку у организацији као и набавку опреме.
Матуранте је поздравила Милка Никшић, помоћница председнице општине Апатин за образовање и омладинску политику, те им поручила да су на крају једног лепог периода живота, али и нагласила да су пред њима многе битне одлуке.
„У име општине Апатин и у своје лично име поздрављам све присутне. Сматрам, да је веома важно поштовати традицију, а матурантска парада то полако али сигурно постаје. Као и претходних година, локална самоуправа је ту да подржи ову манифестацију и тиме испрати још једну генерацију матураната. Драги млади људи, желимо вам пуно среће и светлу будућност. Уживајте у моментима који предстоје, а општина Апатин је ту да вам пружи подршку“, поручила је Милка Никшић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.