Оџаци: Уручени уговори за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова

Energetska sanacija

Данас су додељени уговори грађанима по основу Конкурса за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова, на територији општине Оџаци. Овај Конкурс локална самоуправа реализовала је у сарадњи са Министарством рударства и енергетике. Потписана су укупно 104 уговора, како би грађани могли да примене неку од 10 мера енергетске санације породичних кућа и станова, за које су Министарство и општина Оџаци определили укупно 10 милиона динара.
Председник општине, Горан Николић, истакао је да локална самоуправа већ неколико година у сарадњи са ресорним Министарством пружа подршку грађанима који се определе за енергетску санацију својих стамбених објеката, како би остварили уштеде у потрошњи енергената, кроз суфинансирање мера.
„Сваке године је све веће интересовање грађана, који конкуришу за ова средства, што показује да смо као општина Оџаци препознали потребе грађана и да у сарадњи са надлежним Министарством суфинансирамо енергетску санацију стамбених објеката у свим местима наше општине“, рекао је Николић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.