ОК „Хајдук Металопромет“ друголигаш

Odbojkaški klub Hajduk

У прошлој сезони, одбојкаши „Хајдука Металопромет“, остварили су импресиван скор од 12 победа у низу. Ипак, недостатак спортске среће и пораз у последњем колу учинили су да екипа из Куле не оде у виши ранг. Ипак, овај Одбојкашки клуб остварио је свој примарни циљ, а то је пласман у Другу лигу Србије, пошто је екипа „Баваништа“ одустала од такмичења. На конкурсу за попуну лиге победио је „Хајдук Металопромет“, те ће тако општина Кула имати друголигаша у одбојци.

У новој сезони, тренер ће бити Милорад Лазић који је у претходној сезони наступао као играч. Лазић је рекао да су ово лепе вести за све оне којима је одбојка у срцу, те да ће и убудуће награђивати публику добрим и пожртвованим партијама.

„Наш колектив постао је синоним за успех, а уз велику и несебичну подршку спонзора и општине Кула остварићемо нове победе. Предстоји нам прелазни рок и сав фокус тренутно је усмерен на то. Задржали смо тим и уз неколико нових играча бићемо спремни за нове изазове. Водити екипу је велика одговорност и изазов, али свакако и мотив више за све нас у клубу. Напорно лето је пред нама, с обзиром на то да идемо у испуњење свих зацртаних циљева у припремном периоду. Постављамо из дана у дан високе стандарде везане за физичку припрему, као и за сам тренинг, скаутинг и анализу. Услови у којима тренирамо су никад бољи, али нам недостају термини у халама, имамо објективну потребу за већи број тренинга и то ће бити изазов у наредном периоду“, рекао је Лазић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.