„Он је тако инвестиран у коње, кад им се очепе уши…“: Богдановић о посети Сомбору са Јокићем

Bogdanović i Jokić

Кошаркашка репрезентација Србије окупила се у понедељак, а за који дан започеће и припреме за Олимпијске игре у Паризу. На конференцији за медије најпре је одржан минут ћутања, а затим се присутнима, између осталих, обратио Светислав Пешић и капитен Богдан Богдановић.

Бек Атланте је у свом излагању између осталог говорио о пријатељству са Николом Јокићем.

На питање Телеграфа, колико је порука коју шаљу важна, као и о томе како се провео у Сомбору код Јокића, капитен Орлова је одговорио.

– Не знам како да ти одговорим, када си све већ рекао. То су пријатељства која се само ту стварају, из тог заједништва, није сама кошарка важна. Јесте она сада овде приоритет, али ми смо пре свега људи, пријатељи. И ето, не знам ни како бих рекао, не може речима да се опише речима то пријатељство. То се дешавало и пре. Имали смо добре примере испред нас. Све то долази природно, то је тај неки осећај, пријатељства – рекао је Богдан Богдановић, а онда додао:

– Први пут сам био тамо горе, те трке су стварно занимљиве, поготово кад неко као Јока, ко је тако инвестиран зна како каса коњ, кад му очепе уши, доста научи човек о саиграчу, пријатељу, то су те неке ствари. Када радимо на хемији, није само излазак, пијанчење, има дубљих познанстава. Била ми је част и привилегија да будем ту са њим, да видим колико он то види.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.