Они спремају велико зло: Паклени план НАТО опозиције да, уз помоћ странаца, изведе обојену револуцију по методама злогласног Отпора!

Opozicija

Ђиласова НАТО опозиција, која је доживела дебакл на децембарским изборима, сада ће покушати да реализује паклени план својих ментора са Запада, а све у циљу да у Србији поново спроведе обојену револуцију по петооктобарским методама злогласног „Отпора“.

Опозиција жели да на силу преузме власт у Београду, па је у те сврхе ангажовала целокупну медијско-политичку машинерију, како би, по отпорашком моделу, опозиционари поново срушили државу и зајахали власт.

То потврђује и објава Ђорђа Микетића на платформи Икс, а у којој је избацио и симбол стиснуте песнице, што је злогласни знак издајничког Отпора који је нашу земљу завио у црно, и не само нашу земљу, већ и бројне друге државе у које је извозио патент својих злочиначких обојених револуција.

Микетић је иначе кандидат за одборника Ђиласове листе и актер чувеног порно-кокаинског снимка, који је уздрмао Србију. Овај порнићар је у својој објави отворено запретио насиљем:

– Позивамо вас у акцију: СВЕ ПО СПИСКУ! – грађанску акцију чишћења фантома из бирачког списка. Свако може из свог стана, из свог улаза из свог комшилука протерати фантоме. Детаљна упутства и потребна документа на: хттп://свепосписку.им – написао је Микетић на платформи Икс, не знамо да ли при чистој свести или под дејством кокаина.

Ова озбиљна претња је наставак опасних активности дестабилизације Србије, а коју подстичу странци. Микетићеве претње долазе након серије бруталних напада на активисте Српске напредне странке. Осим насиља, служе се и дезинформацијама, форсирајући већ потопљене лажи о наводним фантомским гласачима, а планирају да насиље из Скупштине Србије и циркус који су правили њихови лидери извезу и на улице Београда. Упућени извори тврде да ће опозиционари поново инструисати своје присталице да изазову хаос и направе насилне демонстрације у центру Београда.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.