Овај снимак све говори и доказује: Једва смо их преживели, а они би опет на власт – спот забранили да се не види срамота

Tadiž i Đilas

Бивши председник Србије Борис Тадић пред изборе који су одржани у јуну 2012. године забранио је спот Српске напредне странке.

Он је то уради како би сакрио своју срамоту. Међутим, спот се данас, 11 година касније појавио на друштвеним мрежама.

У споту тадашњи председник Србије Тадић говори да има „тимискусних и стручних људи“, а затим се појављује у кадру са Драганом Ђиласом.

Што значи да када каже „стручан и искусан тим“ мисли на Ђиласа. Након тога у споту се приказују Тадићеви резултати које је направио на власти: 250.000 незапослених, 130.000 затворених предузећа, лажна обећања од 1.000 евра, афера Кофер, афера Вакцине, афера Јањушевић-Колесар, 25 одсто ниже плате, 20 одсто сиромашних, 850.000 незапослених, 14,5 милијарди евра презадужености, корупција…
Наравно, Тадић је тада причао све и свашта не би ли одржао власт, па је тако истакао да има „реалистичан план за Косово“, али у споду су напредњаци подсетили и на то да је 2008. године у време власти Тадића, проглашена независност тзв. Косова.

Данас, 11 година касније, убачен је у тај спот и други део, тачније наставак како Драган Ђилас признаје да је зарадио 618 милиона евра док је био на власти.

Једнако занимљиво у овом споту је што је Оља Бећковић, водитељка која данас жестоко напада власт и форсира опозицију, тада говори:

– Замислите да се 7. јуна пробудите у Србији коју испочетка воде Тадић, Дачић и Динкић – наводи водитељка.

Потом се појављује порука: „Не морамо да замишљамо, преживели смо их – једва! Година је 2023, они и њихови наследници су и даље ту и опет желе на власт“.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.