Пољопривредници у Руском Крстуру спровели акцију уређења атарских путева

Ruski krstur

Да много тога у насељу може да се уради када постоји идеја и слога међу становништвом доказ су пољопривредници из Руског Крстура. Наиме, протеклог викенда, организовали су велику акцију уређења атарских путева, у коју се, са својом механизацијом, укључило двадесетак њих.
Ово је била четврта по реду акција оваквог типа, а један од организатора акције, Звонимир Рац, истакао је да је велики посао урађен и да се нада да ће бројност присутних наредне године бити већа. Такође, захвалио се Месној заједници Руски Крстур на конкретној помоћи и подршци коју пружа још од самих почетака ове акције.
„Ово је четврта година како уређујемо атарске путеве, а данас смо уређивали потез „Међеш“ и „Размишков пут“, правац према Кули. На три локације смо затрпали путеве са земљом, ситуација је пре ове акције била катастрофална јер су путеви били пуни рупа. Број пољопривредника који су учествовали у акцији је доста добар, али мислим да је могло и више њих да се одазове, међутим неки од њих немају слуха за то. Имамо велику помоћ од стране Месне заједнице Руски Крстур, као и од локалне самоуправе која усмерава средства. Још није дефинисано да ли ћемо добити новац или нафту, али свакако је та помоћ итекако велика и драгоцена“, поручио је Рац.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.