Пошта спрема нову апликацију за комуникацију са корисницима и плаћање рачуна – Тражи се фирма за израду три ТВ спота за њену промоцију, тендер вредан 65.000 ЕУР

Pošta

ЈП Пошта Србије расписала је тендер за израду ТВ спотова који ће промовисати њихову нову апликацију за комуникацију са корисницима. За један дужи и два краћа рекламна спота, који ће бити посвећени представљању Поштине нове апликације, предвиђена вредност набавке је 7,6 милиона динара, односно око 65.000 ЕУР.

Према информацијама из тендерске документације, нова апликација Поште Србије има за циљ да замени досадашње начине комуникације са корисницима, пружајући им потпуно безбедну платформу која ће их заштитити од све учесталијих лажних СМС порука, вајбер порука и мејлова.

Комуникација Поште Србије са корисницима ће се убудуће одвијати искључиво путем ове апликације, која ће, поред већ постојећих функционалности, потенцијално садржати и опцију за измирење свих обавеза према држави, попут плаћања пореза, рачуна за струју и воду, као и рачуна за комуналне услуге, те обављање других плаћања.

Нова апликација биће, како се наводи, бесплатна и доступна свим корисницима андроид и иОС оперативних система.

У циљу промоције ове будуће апликације, Пошта Србије преко тендера планира да наручи израду рекламног ТВ спота у дужини од 30 секунди, као и две рекламне анимације – ТВ спот 2 и ТВ спот 3, у дужини од минимално 15, до максимално 60 секунди.

Рок за пријаву на тендер је 15. април, а детаљније погледајте ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.