Пријаве до 1. марта: Хуманитарна трка за дечји осмех 9. марта у Каменичком парку

Trka za deciji osmeh

Јубиларна, 10. по реду хуманитарна трка „Трчим за дечији осмех“, коју традиционално, организују Атлетски клуб „Апатин“ и Висока пословна школа струковних студија у Новом Саду, биће одржана у суботу, 9. марта у Каменичком парку , а старт је у 10 часова.

Пријаве за трку отворене су до 1. марта у 10 часова, на порталу хттп://трка.рс/евентс/483/, а рок за уплату котизације је 1. март до 15 часова. Пријаве и уплате након тог датума, нити на дан трке, нису могуће.
Циљ манифестације је да се прикупе новчана средства, одећа и обућа, играчке и слаткиши, за децу без родитељског старања која живе и бораве у Сигурној дечијој кући, Свратишту за децу и младе и у Дечјем селу.

Новчана средства прикупљају се у оквиру котизације, док се гардероба, играчке и слаткиши на дан трке могу донети у Пријемни центар организатора у Каменичком парку.

У оквиру манифестације одржаће се дечије трке на 100, 200, 400, 600 и 800 метара, док се одрасли надмећу на деоницама од четири и 10 километара.

Износ котизације за све дечје трке је 500 динара, док су стартнине за одрасле, 2.000 динара.

Право учешћа имају сви који се осећају психофизички способним за такав вид активности, али деца морају бити у пратњи родитеља, тренера или наставника. Сви који прођу кроз циљ биће награђени медаљом, захвалницом, а победници пехарима.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.