Сада је све много јасније: Ђиласов и Мариникин пајтос разрешио дилему зашто резолуција ЕП: „Вучић једини у Европи није увео санкције Русији“

Mihael Rot

Председник Одбора за спољне послове немачког Бундестага Михаел Рот најоштрије је ударио по председнику Србије Александру Вучићу, окрививши га за транспарент и руске заставе којима су махали навијачи Црвене звезде.

– Међу бројним руским заставама, којима су махали навијачи ФК Црвена звезда Београд, налазио се огроман плакат: „Срби+Руси браћа заувек“. ЕУ и САД треба коначно да схвати да фудбалске хулигане, антизападне таблоиде + ТВ станице не контролише Русија, већ сам Вучић – написао је он на платформи Икс.

Рот, који је иначе пајтос вође листе „Насиљем против Србије“ Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, на овај начин разјаснио је због чега је заправо донета резолуција Европског парламента о изборима у Србији.

Наиме, разлог је што председник Србије Александар Вучић једини у Европи није увео санкције Русији и није забранио Србима да воле Русију, а Рот је својом објавом практично поручио: Вучићу то никада нећемо опростити, зато ударамо на њега свим средствима!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs