Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду

SNS logo

Огавни Ђиласови пулени настављају да шире најгоре лажи о председнику Србије Александру Вучићу, мандатару за састав нове Владе Милошу Вучевићу и њиховим породицама. Тајкунска Ђиласова опозиција, као и много пута до сада, нема је на писања најновијих бљувотина Ђорђа Вишекруне. Не само што је нема, него по већ опробаном рецепту користи опскурне ликове попут Вишекруне за своје скривене циљеве. Подсетимо да је дотични, због претњи државном врху Србије, већ био хапшен у иностранству по Интерполовим потерницама.

Нема Ђиласоваца да се јаве, да се ограде од изјава које на најгори могући начин вређају породице Александра Вучића и Милоша Вучевића. Још горе од тога је да је иста та опозиција, која себе назива европском, нема и на увреде упућене покојном Зорану Вучевићу, оцу Милоша Вучевића, као и његовој мајци Гордани и сестри Тијани. Срам вас било! Је л’ то та ,,Србија против насиља”, је л’ тако треба да изгледа Србија ако ви икада дођете на власт? Да се вређа, оптужује без икаквих доказа, да за функционере и чланове Српске напредне странке правда и право не постоје, него само ломача и гиљотина.

Годинама се води хибридни рат како би се криминализовао државни врх. Једно је добро, а то је да сте мањина, да вас народ неће, да вас је одавно прозрео, и зна да су вам једино важне фотеље и привилегије, а да вам је до народа стало као до лањског снега. Е, зато и Вучића и Вучевића, колико год покушавате да психолошки сломите оваквим гадостима и лажима, то ће их учинити још снажнијим и јачим. Грађани Србије знају да је то тако. Зато председник Србије на директним изборима добије два пута више гласова од другопласираног, а Милош Вучевић буде једини градоначелник у историји Новог Сада који који је биран три мандата узастопце. Да подсетимо ђиласовца, покојног Зорана Вучевића су у Новом Саду поштовале и млађе и старије генерације Новосађана. Зашто? Због свега што је за живота урадио у Српској Атини. А то се памти и дан данас види и препознаје.

По ко зна који пут, понављамо: ,,Неће вам проћи“! Народ зна ко ради за народ, коме је Србија на првом месту.
Зна и да је једина ваша политика, политика гнусних, најгорих лажи. С друге стране, Српска напредна странка нуди развој, успех, просперит и светлу будућност.

Живела Србија! Живео слободарски Нови Сад!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.