Службеници Канцеларије за КиМ и Председништва Србије у посети Пасјану и Косовској Каменици!

Kancelarija za KiM

Представници Канцеларије за Косово и Метохију и Председништва Србије посетили су Пасјане и Косовску Каменицу.

Представници те две институције посетили су болницу и породилиште у Пасјану, који је на данашњи дан 2015. године отворио председник Александар Вучић у време када је обављао функцију премијера Србије, преноси ТВ Мост.

– Нама су ове акције посебно драге, јер управо у српским срединама на Косову и Метохији имамо највећи природни прираштај и сигуран сам да ће и даље уз подршку, и председника, и Канцеларије за Косово и Метохију, коју ћемо пружати пре свега и за наш здравствени систем, али и у сваком смислу те речи, у свим сферама друштвеног живота, помагати наш српски народ и да ће тако бити и у будућности, а овим људима овде, деци и њиховим родитељима, хвала пре свега што воле своју отаџбину Србију и што чувају српско име и презиме овде на Косову и Метохији – рекао је помоћник директора Канцеларије за КиМ Милош Терзић.

Акција дељења пакетића је организована поводом новогодишњих и божићних празника, а у оквиру ње подељено је око 170 пакетића деци која похађају предшколску установу “Пчелица Маја“ у Косовској Каменици, која је прошле године, захваљујући средствима Владе Србије добила нови вртић у Кормињану.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs