Шокантни план ђиласоваца: Миливојевић позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, или да уведе санкције Србији!

У контроверзном излагању на телевизији Н1, Срђан Миливојевић, истакнути члан НАТО коалиције „Србија против насиља“ и посланик Демократске странке, открио је шокантне намере своје политичке групације које су изазвале буру негодовања међу грађанима Србије.

Из његових речи произлази да опозиција не преза ни од чега како би се домогла власти, чак и по цену увођења санкција сопственој земљи и повлачења немачких инвестиција, што би имало девастирајуће последице по економију и животни стандард грађана.

Миливојевић је, наиме, позвао Запад да „лупи руком“ и наметне техничку владу, признајући отворено да су спремни на све само да свргну актуелну власт. Овакав приступ не само да показује опасну спремност на жртвовање националних интереса зарад политичких поена, већ и потенцијално води Србију у изолацију и економску кризу.

Представници тајкунске коалиције „Србија против насиља“ на састанку са Мануелом Сарацином, немачким специјалним изаслаником за Западни Балкан, експлицитно захтевали увођење санкција против Србије. Њихов циљ, како се наводи, је уништење председника Вучића ударом на економију земље, стратегија која би могла довести до губитка стотина хиљада радних места и зарада, потпуно разарајући темеље српског друштва.

Ова изјава и потези опозиције показују алармантну спремност на подизање политичке борбе на ниво који директно штети држави и њеним грађанима, постављајући питање моралних и етичких граница у тежњи за влашћу. Грађани Србије с правом изражавају забринутост и огорчење над оваквим политичким маневрима који не само да угрожавају економску стабилност, већ и основне постулате демократије и националног суверенитета.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.