Србија је данас на сигурном путу! Вујовић: Морамо још да радимо, а да бисмо успели да постигнемо још резулата за Србију и за све њене грађане и зато је важно да пружимо подршку листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане

Irena Vujović

Потпредседница Главног одбора СНС Ирена Вујовић и кандидат на листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане“ Арно Гујон разговарали су са омладином и поручили да је Србија данас на сигурном путу и да брзом пругом иде у будућност.
Ирена Вујовић се захвалила младима на подршци и разумевању које су имали у претходним годинама и што су били ослонац.

– Хвала вам што сте нам били ослонац да заједно јачамо Србију. Морамо још да радимо, а да бисмо успели да постигнемо још резулата за Србију и за све њене грађане и зато је важно да пружимо подршку листи „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане – навела је Ирена Вујовић.

Арно Гујон је рекао да су резултати остварени захваљујући свим грађанима Србије, али да ту не смемо да станемо.

– Плате и пензије су, из године у годину, све веће, 550 хиљада нових радних места, стотине нових фабрика, стотине километара нових ауто-путева, путева, пруга, нове болнице, домови здравља и клинички центри. Сви ти резулати постигнути су захваљујући подршци грађана Србије, и ту не смемо да станемо, него морамо још сигурнијим кораком у будућност – сматра Гујон.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs