Србијо, погледај ово и памти: Док Срби на Космету страдају, Ђилас хвали Аљбина Куртија и остале србомрсце!

Opozicija

Претходних дана смо имали прилике да се уверимо у то колико је прозападна опозиција коју предводи Драган Ђилас антидржавно опредељена. Лобирали су да Европски парламент донесе резолуцију против Србије, па су чак и ликовали због тога.

Посебно шокантно је то што се показало да ни од чега не презају и да су спремни да сарађују чак и са терористом Аљбином Куријем, који има заједничке антисрпске менторе као и Ђилас, а то су Андреас Шидер, Виола фон Крамон и многи лобисти са Запада који би желели да униште Србију и њен слободарски народ.

Након дебакла на изборима, Ђилас сада отворено хвали највеће србомрсце попут Шидера, Фон Крамон, па чак и Аљбина Куртија, за кога наводи да је принципијелан човек и хвали га због његових активности и робијања, иако је Курти због својих терористичких и сепаратистичких активности провео једно време у српском затвору, а и сада наставља да води антисрпску политику спровођења етничког чишћења српског нмарода са простора Косова и Метохије.

– Ја верујем у те људе, верујем у причу о Европи, ја верујем а ви те људе можете да видите – и Стефана Шенеха, и Шидера, и Виолу фон Крамон… – рекао је Ђилас за Н1, показујући има исте менторе као и Аљбин Курти, тврдокорне лобисте против Србије.

Да ствар буде шокантнија, Ђилас је похвалио и Аљбина Куртија, и то у тренуцима када овај угњетава Србе на Косову и Метохији као нико до сада. Чак је овог терористу и србомрсца назвао и господином?! Ђилас је отворено признао да би од свих политичких фактора на тзв. Косову најбоље могао да сарађује управо са Куртијем.

– Од свих тих (косовских странака) напринципијалнији је овај господин Курти. Он се залаже за своје ставове о самоопредељењу Косова и због тога је био у затвору јако пуно година – рекао је Ђилас, који очигледно сматра да је залагање за самоопредељење тзв. Косова хвале вредан став.

Очигледно да је на делу стварање прећутне коалиције између Ђиласа и Куртија, који се изгледа веома цене и имају сличне циљеве. Ђилас је показао да је зарад власти и фотеље, спреман и на удруживање са балканским пироманом Куртијем.

Погледајте овај скандалозан снимак у коме Ђилас хвали највеће србомрсце, па ће вам све бити јасно.

Видео можете погледати ОВДЕ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs