Становници Лондона критиковали градоначелника Садика Кана због зеленог ланеног одела

Sadik Kan

Слично као што је британски премијер Риши Сунак био приморан да се извини јер је носио патике „Адидас самбас“ и градоначелник Лондона Садик Кан се нашао на удару критике јер је носио одело које су многи Британци планирали да обуку када буду позвани на неко венчање.

Градоначелник Лондона показао је топ фигуру на насловној страни „Ивнинг стандарда“ у зеленом ланеном дводелном оделу бренда „Персивал“, пише Индепендент.

Али опуштена силуета градоначелника привукла је пажњу становника Лондона не само због своје летње боје, пренео је Индипендент.

Многи корисници друштвених медија признали су да имају исто „Персивал“ одело које чувају у својим ормарима за посебне прилике и нашалили су се да Канова одлука уопште није кул и да је покварила њихове планове да га обуку када буду позвани на неко венчање.

Незадовољство у вези са одећом градоначелника Лондона дошло је након што се Риши Сунак суочио са бруталним критикама обожавалаца „Адидас самбас“ патика, који су га оптужили да их је „уништио“ када их је обуо на конференцији за новинаре.

Након негодовања на друштвеним мрежама групе фанова „Адидаса“, Сунак је упутио извињење „Самбас заједници“, али је, у своју одбрану, рекао да „Адидас“ патике укључујући Самбас и друге носи низ година.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.