„Суштина је да се сломи Србија“: Председник Вучић се обратио видео поруком, поменуо опозицију!

AV

Председник Србије Александар Вучић био је у обиласку Војнотехничког института у Жаркову.

Том приликом причао је о актуелним темама, а сада се огласио и на Инстаграму где је послао видео поруку.

„Знам да није тема то што су они изгубили београдске изборе, већ је суштина у томе како да се сломи Србија, како да се сломи једна независна земља. Зато што нико неће да дозволи камичак у ципели, далеко иза линије раздвајања, како они доживљавају Србију. А камичак је да имате свој мозак, да сте војно неутрални и да размишљате о напретку своје земље“, стоји у опису видео-снимка који је председник објавио.


Подсетимо, Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија има право да финансира своје обавезе на Косову и Метохији у динарима, чак и према немачко-француском споразуму, а да ће Србија наћи неки начин да помогне српском народу на КиМ.

– Зато што је по актима о Заједници српских општина предвиђена могућност да Република Србија у динарима у сваком тренутку финансира оно што су њене обавезе, то вам је здравство, школство, економске активности, пензије и све друго на Косову, што је њена обавеза. То је предвиђено чак и новим нацртом француско-немачког споразума – рекао је Вучић новинарима током обиласка Војнотехничког института у Жаркову.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.