Сутра Дан спорта у Кули

Borović

Као и ранијих година, караван „Плазма спортских игара младих“ долази у Кулу, где ће у петак, 31. маја, у оквиру игара, бити одржан „Дунав осигурање Дан спорта“. Ова спортска манифестација почиње тачно у подне, а одржаће се на више локација, и то на стадиону „Милан Средановић“, као и на кошаркашким теренима Основне школе „Иса Бајић“ и у хали Основне школе „Петефи бригада“.
Координатор игара у општини Кула, Данило Боровић, искористио је прилику да позове све грађане на овај спортски спектакл, а такође је и рекао нешто више о томе који ће све спортови бити заступљени.
„Као и уназад пар година, и ове године организују се „Спортске игре младих“ у Кули. Наравно, такмичење је у читавој Србији, али у петак стиже у наш град. У 12 часова је заказано отварање овде на стадиону „Милан Средановић“, након чега ћемо ићи на терене за баскет у Основној школи „Иса Бајић“ и у халу Основне школе „Петефи бригада“ где ће се одиграти турнир у одбојци, а на овом стадиону ће се одржати атлетска трка, фудбал и између две ватре. Учествују деца из основних школа и надамо се да ће бити велики број деце и посетилаца како би сви заједно испратили једну лепу спортску манифестацију. Циљ нам је да окупимо младе, да промовишемо спорт и здрав начин живота и уопште здраве вредности. Сутра у 12 часова програм почиње паљењем бакље коју ће упалити каратисткиња „Хајдука“ и шампионка Балкана, Александра Ђикић, тако да позивам још једном све грађане да дођу и да сви заједно пошаљемо једну лепу спортску поруку из Куле“, рекао је Боровић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.