Такер Карлсон добио емисију на руској државној телевизији: После експлозивног интервјуа са Путином на ред дошли крпељи

Taker Karlson

Амерички новинар и бивши водитељ Фоx неwс-а Такер Карлсон почео је са емитовањем своје емисије на руском државном ТВ каналу „Русија 24“ (Россия 24), пишу руски медији.

Његов програм је заједнички пројекат његовог Јутјуб канала „Царлсон ТВ” и руске телевизије, а тема прве епизоде били крпељи и лајмска болест. Карлсон је разговарао са америчким стручњацима о ширењу болести и њеним последицама, а руска телевизија је на својој стриминг платформи емитовала синхронизовану верзију под називом „ТУЦКЕР“.

Иначе Карлсон се прославио у Русији, а постао омражен на Западу када је у фебруару емитован његов интервју из Москве са руским председником Владимиром Путином.

Један од најпознатијих водитеља и ТВ лица у Америци никада није крио своје конзервативне ставове и претходно се истакао запаљивим монолозима о пандемији, вакцинацији, „wоке“ култури, ратовима… Крајем априла новинар је урадио и интервју на енглеском језику са вероватно најпознатијим руским филозофом Александром Дугином.

Након што је отпуштен са Фоx-а покренуо је сопствену емисију на мрежи X, коју је у то време купио милијардер Илон Маск, иначе велики поборник слободе изражавања. Карлсонов програм је изузетно популаран на тој мрежи, о чему сведочи податак да је интервју са Путином имао више од 150 милиона кликова за 24 сата.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.