Техничка школа 13. априла домаћин Регионалне спортске домијаде

Tehnička škola Apatin

Након што су две године заредом били домаћини „културне“ домијаде, ове године је Техничкој школи са домом ученика припала част да буде домаћин 27. по реду Регионалне спортске домијаде. Најбољи спортисти из 13 ученичких домова, такмичиће се у шест дисциплина.
Око 470 деце из региона окупиће се у суботу, 13. априла, у Апатину, а отварање игара је планирано за 9 часова у Техничкој школи са домом ученика, док се око 18 часова очекује и проглашење најуспешнијих. Средњошколке и средњошколци 13 домова из региона надметаће се у малом фудбалу, кошарци, одбојци, стоном тенису, шаху и стрељаштву.
Мушке екипе ће фудбал играти у Хали ОШ „Младост“ у Пригревици, док ће девојке фудбал играти у Хали ОШ „Иван Горан Ковачић“ у Сонти. Кошаркаши и кошаркашице ће своје мечеве одиграти у Хали „Раде Ратко Вејин“ у ОШ „Жарко Зрењанин“ у Апатину, док ће се одбојку оба пола играти у Техничкој школи са домом ученика, где ће снаге и умећа одмерити и у стоном тенису и шаху. Такмичење у стрељаштву одиграће се у стрељани у Сомбору.
Програм, распоред и сатницу такмичења 27. Регионалне спортске домијаде можете погледати на званичном сајту општине Апатин.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.