Туристички потенцијал Сомбора представљен у Будимпешти

Budimpešta

На Сајму туризма у Будимпешти, Туристичка организација Града Сомбора наступила је на заједничком штанду Туристичке организације Војводине и Привредне коморе Војводине. У оквиру промоције туристичке понуде АП Војводине у Мађарској, у амбасади Републике Србије у Будимпешти било је организовано „Војвођанско вече“, уз презентацију специјалитета војвођанске кухиње и дегустацију најквалитетнијих вина, уз наступ инклузивно-мешовитог хора ИСОН и чувених тамбураша.
Посетиоци Сајма су имали прилику да се упознају са бројним туристичким садржајима Покрајине, као и предлозима за одмор путем инспиративних штампаних материјала.
„Са задовољством можемо да се похвалимо да је штанд Града Сомбора био веома посећен, осим представљања понуде заинтересованима, одржана је и дегустација вина сомборских винарија. АП Војводина се као туристичка дестинација представила на послован, креативан и оригиналан начин, уз Град Сомбор и бројне излагаче који су употпунили доживљај Војводине као изузетне туристичке дестинације“, поручили су из ТОГС.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.