У Западнобачком округу за годину дана регистроване 152 предузетничке делатности

Posao

У току протекле године, на подручју Западнобачког округа, регистроване су 152 нове предузетничке делатности уз коришћење субвенција за самозапошљавање.
Делатности које су регистроване су разноврсне, од услужних делатности као што су ресторан брзе хране, салон козметичких и фризерских услуга, фотографске услуге, хемијска чистиона, дубинско прање и чишћење намештаја, агенција за информатичке услуге, студио за масажу, ауто-праоница, молерско-фасадни радови, дизајнерске услуге. Регистроване су и делатности машинске обраде метала, производња производа од дрвета, производња обуће, производња и поправка одевних предмета, производња хлеба и пецива, производња намештаја… и многи други.
Незапослена лица у потрази за запослењем често у предузетништву виде прилику да раде за себе и да кроз предузетништво искажу свој потенцијал и способности. Реализацијом предузетничких идеја пружа се могућност остваривања прихода у делатностима које обогаћују живот грађана и излазе у сусрет њиховим потребама, као и финансијска и управљачка независност у пословању.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.