Уручена признања најбољим полицајцима у општини Кула

Nagrađeni policajci u Kuli

Поводом Дана полиције и Дана Министарства унутрашњих послова, у кабинету председника општине Кула, одржана је свечаност уручења признања најбољим полицајцима у кулској општини. Награђени су: Милена Бошњак, Александар Ђорђевић и Велибор Влашкалић, а свечаности су присуствовали начелник Полицијске управе Сомбор, Јован Рељић, капетан полиције, Александар Величковић и портпаролка Полицијске управе у Сомбору, Наташа Мугоша.
Најбољим полицајцима пригодне поклоне уручио је председник општине Кула, Дамјан Миљанић, који је истакао да је посао полицајца одговоран и комплексан посао где су вољни моменат и посвећеност најважнији фактори. Такође, Миљанић се похвално изразио о проценту расветљених кривичних дела, по чему је Полицијска станица у Кули у самом врху када је Западнобачки округ у питању.
„Сваке године у ово доба на један симболичан начин захваљујемо се полицијским службеницима на један симболичан начин због великог рада и труда који они реализују у нашој општини и мислим да то сви грађани препознају. Наравно, никад неће бити ситуација да уопште нема саобраћајних прекршаја и криминала, али један општи утисак који имамо овде у општини Кула јесте да је наша средина безбедна и, када се статистички подаци погледају, проценат решених кривичних дела је преко 80% а по заплени наркотика наша општина је убедљиво на првом месту у целом округу и шире у управо то су показатељи једног одличног и посвећеног рада. Посао полицијског службеника, посебно када је он посвећен и одговоран, је један изузетно тежак и важан посао и ту мора постојати одлука у самом човеку да се тиме бави. Ту награда није ни нека свечаност ни, на крају крајева, сама та плата већ је награда чињеница да се из дана у дан чини нешто да ова наша средина буде боља и мој је утисак, а чини ми се и већине грађана, јесте да је то тако“, поручио је Миљанић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.